Anlık Bildirim

Vivo X23'ün ne zaman tanıtılacağı resmen açıklandı

Çinli Vivo sosyal medya hesabı aracılığı ile Vivo X23'ün lansman tarihini resmen açıkladı. Akıllı telefon dördüncü nesil ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ile gelecek.
Vivo X23 ile ilgili söylentiler hız kazanırken her geçen gün cihazla ilgili yeni ve heyecan verici bilgiler ortaya çıkıyor. Akıllı telefonun görselleri defalarca internete sızdırıldı. Vivo ayrıca son birkaç gündür bazı teaser görseller yayınladı. Şirket bugün ise X23'ün 6 Eylül'de resmen tanıtılacağı doğruladı.
Bildiğimiz kadarıyla Vivo X23, dördüncü nesil ekrana gömülü parmak izi tarayıcısına sahip olacak. Şirket, X23'teki tarayıcının Nex S'de kullanılandan daha güvenli olduğunu söylüyor. Vivo X23, X21'in devamı niteliğinde bir cihaz olacak.

Vivo X23 özellikleri

Ekranın üst kısmında selfie kamerasını içeren küçük bir çentik bulunuyor. Geekbench listesine göre telefon Snapdragon 710 yonga seti ve 8 GB RAM ile güçlendirilmiş durumda. Ancak Çinli bir kıyaslama sitesi ise Snapdragon 670 ve 6 GB RAM'le geleceğini öne sürdü. Vivo X23'ün yapay zeka özellikli 12MP + 5MP çift arka kamera sistemine sahip olduğu da gelen haberler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim