Anlık Bildirim

Volkswagen e-Golf üretim kapasitesi iki katına çıkacak

Volkswagen, elektrikli otomobillere olan yüksek talebi karşılamak için e-Golf üretim kapasitesini iki katına çıkarıyor. Transparent Factory fabrikasında çift vardiyalı sisteme geçilecek.
Alman otomobil devi Volkswagen, Mart 2018'den itibaren e-Golf üretim kapasitesini kademeli olarak artıracak. Şirket kısa süre önce yaptığı açıklamada üretimin günde 35 ila 70 araç arasında adım adım arttırılacağını duyurdu. Bu değişim esnasında Almanya'nın Dresden şehrindeki Transparent Factory fabrikası tek vardiyalı çalışma düzeninden çift vardiyalı sisteme geçecek.
Şirket böylelikle e-Golf üretimini aylık 1050 ila 2100 adet arasında arttırmayı hedefliyor. Ancak yine de Tesla Model 3, Nissan Leaf ve hatta Hyundai IONIQ Electric'in üretim hedeflerine kıyasla hala çok yetersiz bir seviyede kalacak.

Macaristan'daki yeni Samsung SDI fabrikası bekleniyor

Volkswagen e-Golf üretiminin arttırılmasına Mart 2018'den itibaren başlanması planlanıyor, çünkü Avrupa'daki (Macaristan) yeni Samsung SDI pil fabrikası 2018 yılının ikinci çeyreğinde faaliyete geçecek. Yeni Samsung SDI fabrikası BMW i3'te kullanılacak 120 Ah BEV2 pili üretmekle kalmayacak aynı zamanda Volkswagen'in fişli otomobilleri için PHEV2 tipi pilleri de üretecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim