Anlık Bildirim

WP8 / 8.1 uyumlu e-posta uygulaması MetroMail, yeni özelliklerle güncellendi

Windows Phone 8 / 8.1 işletim sistemine sahip akıllı telefonlara üst seviye Gmail deneyimi yaşatabilen e-posta uygulaması MetroMail, birçok yeni özellikle 3.0 sürümüne güncellendi.
Geliştirici tarafından WP platformu için geliştirilen ilk üçüncü parti e-posta istemcisi olarak lanse edilen ve özellikle siyah ile beyaz ağırlıklı arayüzüyle kullanışlı özellikler sunan MetroMail, yayınlanan yeni sürümüyle ise daha önce getirilen Microsoft'un popüler e-posta servisi Outlook desteği yanında tam action center entegrasyonuna kavuşuyor ve e-postaları arka planda indirmeden ön izleme yapabiliyor. Ayrıca bünyesine iCloud Mail desteği getirilen MetroMail, dosya seçiyiyle direkt olarak telefondan ya da OneDrive'dan dosya eklentisi ayarlayabiliyor, isteğe bağlı e-posta eklerini yeniden indirebiliyor, üç farklı IMAP geliştirmesi alıyor ve ufak hatalardan kurtularak daha performanslı çalışma gösterebiliyor.
Ücretsiz olarak (Kısıtlamalar mevcut ve reklam var. Tam sürüm 1,99$) sunulan MetroMail uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim