Anlık Bildirim

WP8 uyumlu RSS uygulaması Magnify Beta, OneNote desteğine kavuştu

Windows Phone 8 işletim sistemli telefonlar için SYM adlı geliştirici tarafından hazırlanan RSS uygulaması Magnify Beta, yeni özelliklerle güncellendi.
Özellikle modern arayüzüyle dikkat çeken ve benzerleri gibi kişilerin farklı RSS kanallarından haber alabilmesine imkan tanıyan Magnify Beta, Video ile GIF desteği yanında çevrimdışı okuma desteğine de sahip ve kullanıcılarına canlı kutuyla kilit ekranı üzerinden bilgi sağlayabiliyor. Yayınlanan yeni sürümüyle bünyesine OneNote (Microsoft'un not alma servisi) temelli makale kaydetme özelliği getirilen ve aynı zamanda ESPN, FOX, CNN, BBC, 500px gibi kanallar dahil edilen uygulama, ayrıca bazı ufak hatalardan kurtuluyor, video eğitimlere kavuşuyor, döner küp görünümünün kapatılmasına izin veriyor, görüntü izleme sırasında oryantasyon değiştirebiliyor ve kaydırma hareketleriyle makale içerisinde yenileme yapabiliyor.
Ücretsiz olarak sunulan Magnify Beta uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin: DH App Gallery Uygulamasını İndir DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim