Anlık Bildirim

WhatsApp artık iOS 8 cihazlarda çalışmayacak

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, önümüzdeki yıldan itibaren iOS 8 işletim sistemine sahip cihazlarda çalışmayacak. Eğer böyle bir cihazınız varsa yenilemeniz gerekiyor.
Herhangi bir nedenden ötürü hala iOS 8 çalıştıran bir cihazınız varsa bu haber sizi ilgilendiriyor. Zira WhatsApp, 1 Şubat 2020 yarihinden itibaren bu işletim sistemini kullanan cihazlarda çalışmayı durduracak. Kullanmaya devam etmek istiyorsanız iOS 9 ve üzeri işletim sistemine geçmeniz gerekiyor.

2020'nin başında destek sonlandırılacak

Apple'ın iOS 13 işletim sistemini kullanıma sunduğu düşünülünce iOS 8'in 5 nesil önce ve yaklaşık 5 yaşında olduğunu söyleyebiliriz. iOS 8 işletim sistemi kullanıcılarının da cihazlarının çok eskimiş olduğu bir gerçek ve WhatsApp'ın bu duyurusu ile birlikte cihazlarını yükseltme zamanı gelmiş olabilir.
Buna ek olarak WhatsApp'ın bu kararının minimum sayıda kullanıcıyı etkilemesi bekleniyor. Şirket ayrıca Jailbreak işlemi uygulanmış cihazlara da destek sağlamayacağını belirterek, bu cihazlarda WhatsApp uygulamasını çalıştıranları uyarmış durumda. Konuyla ilgili açıklama ise şu şekilde: "Jailbreak işlemi uygulanmış veya kilidi açılmış cihazların kullanımını açıkça kısıtlamıyoruz. Ancak, bu değişiklikler cihazınızın işlevselliğini etkileyebileceğinden, iPhone'un işletim sisteminin değiştirilmiş sürümlerini kullanan cihazlar için destek sağlamıyoruz."
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4624 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
WhatsApp, Jailbreak ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim