Anlık Bildirim

WhatsApp iki platforma desteğini kesiyor

BlackBerry OS, BlackBerry 10 ve Windows Phone 8 ile öncesi sürümleri kullanan bir telefonunuz varsa artık WhatsApp mesajlaşma uygulamasını kullanamayacaksınız.
 

İnternetin en büyük mesajlaşma platformu WhatsApp, iki akıllı telefon platformuna olan desteğini kesiyor. BlackBerry ve Windows Phone platformları artık WhatsApp uygulamasından mahrum kalacak.

Kullanım dışı kalabilir

Firma tarafından yapılan duyuruya göre BlackBerry OS, BlackBerry 10 ve Windows Phone 8 ile öncesi işletim sistemlerine WhatsApp desteği kesiliyor. 31 Aralık itibariyle bu cihazlarda yeni hesap açılamayacak veya mevcut hesapların yeniden doğrulaması yapılamayacak.

Eğer mevcut uygulamayı kullanmaya devam ederim diye düşünüyorsanız ne yazık ki onun da artık çalışmama ihtimali olduğunu belirtelim. Yani her halükarda WhatsApp kullanım dışı kalacak.

WhatsApp genelde güvenlik riskleriyle boğuşan ve gelişmiş fonksiyonları kaldıramayacak duruma gelen işletim sistemlerine desteğini kesiyor. Daha önce de bazı Android sürümlerine destek kesilmişti.

BlackBerry ve Windows Phone 8 öncesi platformlar zaten kendi geliştiricileri tarafından da gözden çıkarılmıştı. Hali hazırda bu cihazları kullanan önemli sayıda bir kitle var ancak artık yükseltme yapma gerekli hale geldi. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6044 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, WhatsApp ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim