Anlık Bildirim

Windows 10 ROM'ları Android cihazlara kurulabilecek

Microsoft'un Windows 10 işletim sistemi için resmi dağıtım takvimini duyurduğu etkinlikte Android kullanıcıları için de önemli bir sürpriz vardı. Artık Windows 10 ROM'ları deneme amaçlı Android cihazlara kurulabilecek.
İlk etapta Xiaomi Mi4 için özel bir Windows 10 ROM'u geliştiriliyor. Kullanıcılar CM kurar gibi Windows 10 ROM'unu cihazlarına kuracak ve yeni nesil işletim sistemini deneyimleme şansına sahip olacak. ROM sistemin tüm fonksiyonlarına sahip olacak.
Microsoft programda özellikle Xiaomi'yi seçmiş zira firmanın haftalık güncellemeleri ve kullanıcı geri dönüşleri bu iş için biçilmiş kaftan. Firma sistemin özellikle sınırlı bir bölgede ve sınırlı sayıda kullanıcı ile denenmesini istiyor.
Microsoft ileride daha fazla Android cihazının programa katılmasını istiyor. Bu bakımdan ROM'lar da özelleştirilecek. Hali hazırda cihazında ROM atmayı sevenler için Microsoft'un politikası oldukça ilgi uyandıracaktır.
Ancak bu programın ne kadar süreceği bilinmiyor zira beta sürecinde Android kullanıcılarının ilgisini çekmek ve yeni sisteme adam kazanmak açısından oldukça ideal. İş nihai çıkışa gelince satışları baltalaması gibi bir durum söz konusu. Bu bakımdan programın uzun süreli olmadığı düşünülüyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
23793 kez okundu.
36 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim