Anlık Bildirim

Windows 10 için resmi Telegram masaüstü uygulaması yayınlandı

Güvenlik odaklı anlık mesajlaşma uygulaması Telegram'ın resmi masaüstü uygulaması Windows Mağazası'ndaki yerini aldı. Uygulama Win32 sürümüyle aynı özelliklere sahip.
Resmi Telegram Desktop (Telegram Masaüstü) uygulaması, geliştiricilerin kendi Win32 yazılımlarına Cortana desteği gibi Windows 10 özelliklerini entegre etmelerine olanak tanıyan Microsoft'un araç seti Project Centennial ile Windows Mağazası'na taşındı.
Telegram şu an Windows 10 platformuna sunulsa da evrensel bir uygulama olmadığını ve yalnızca PC'yi desteklediğini belirtelim. Ancak Win32 sürümüyle aynı özelliklere sahip.
Örneğin, Telegram'ın Windows 10 sürümü kişilerinizle sohbet etmenizi, fotoğraflarınızı paylaşmanızı, MP4 ve MOV dosyalarını sohbetin içinde oynatılabilir olarak göndermenizi, telefon numarasını değiştirmenizi ve kullanıcıları engellemenizi sağlayabiliyor.
Telegram tamamen ücretsiz ancak aktivasyonu tamamlayabilmeniz ve arkadaşlarınızla sohbet etmeye başlayabilmeniz için bir telefon numaranızın olması gerekli. Senkronizasyon özelliği tıpkı WhatsApp'da olduğu gibi çalışıyor. Böylece hangi platformda olursanız olun görüşmelerinize devam edebiliyorsunuz.
Öte yandan Telegram, tüm görüşmeleri şifreleyen en güvenli mesajlaşma uygulamalarının arasında yer alıyor. Aynı zamanda tam gizlilik için ekran görüntülerini engellerken kullanıcı tarafından belirlenen aralıklarla silinen gizli sohbetler gibi bazı bonus araçlara da sahip.
Windows Mağazası: Telegram Desktop
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim