Anlık Bildirim

Windows Phone 7 sürümleri artık uygulama indiremeyecek


Microsoft'un şu sıralar Tango güncellemesine hazırladığı Windows Phone ekosisteminde geçmişe dönük olarak önemli bir duyuru yapıldı.

Resmi blogunda yapılan açıklamaya göre henüz Mango güncellemesine terfi etmemiş Windows Phone 7 cihazları bundan sonra mağazadan uygulama indiremeyecek, güncelleyemeyecek ve inceleyemeyecek.

Mango güncellemesi tüm modellere dağıtıldığı için halen WP7 sürümünde kalan çok az cihaz olduğu tahmin ediliyor. Yine de işi şansa bırakmak istemeyen Microsoft tüm kullanıcılarını zorunlu olarak güncellemeye yönlendiriyor.

Zune cephesinde de bir değişiklik var. Bundan böyle Zune masaüstü yazılımı üzerinden uygulama indirilip kurulamayacak. Microsoft kullanıcıların web uygulamasını veya uygulama mağazasını kullanmasını istiyor. Zune HD için ise bir değişiklik yok.

Son olarak Bahreyn, İsrail, Irak, Kazakistan, Katar, Suudi Arabistan, Tayland, BAE ve Vietnam ülkelerinde Marketplace erişimi açılmış durumda. Bir süredir bu ülkelerden uygulama yüklenmesine izin veriliyordu. Microsoft üretim ortaklarını bu ülkeler için de Windows Phone cihazları üretmeye çağırdı.

Bahse konu değişikliklerin ise ilerleyen haftalarda hayata geçirilmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim