Anlık Bildirim

Windows Phone için shooter tarzındaki Heli Gunner 2 ile eğlenceli zaman geçirebilirsiniz

Windows Phone için geliştirilen FPS tarzındaki Heli Gunner 2, helikoptere yerleşmiş makinalı tüfek ile yerdeki düşmanları temizlemeye çalıştığınız zaman geçirmek için ideal bir oyun.

Oyunda bir köyün etrafında uçarak karşınıza çıkan herşeyi indirmeniz gerekiyor. Her bölümde size verilen görevleri yerine getirerek bir sonraki seviyeye geçebiliyorsunuz.

Helikopter otomatik olarak uçtuğu için size silahı doğrultarak hedeflere ateşlemek kalıyor. Ekrana parmağınızı dokunarak sürüklerseniz silahın yönünü ayarlıyorsunuz ve aynı zamanda ateş de ediyorsunuz. 

Silahınızda sınırsız mermi bulunuyor. Ancak silahı veya zırhı güçlendirmek gibi bir seçenek mevcut değil. Ara vermeden ateş ederseniz silahınız aşırı ısınıyor ve bir süre atış yapamıyorsunuz.

Düşmanlarınız arkadan veya önden sizi kurşun ve füze yağmuruna tuttuğu için ortaya çıkar çıkmaz düşmanları haklamanız gerekiyor. Eğer tüm canlarınız biterse oyun da bitiyor. Eğlenceli zamanlar geçirebileceğiniz oyun ücretsiz. Ancak zaman zaman can sıkıcı reklam gösterimleri yapılıyor.

Windows Phone için shooter tarzındaki Heli Gunner 2 ile eğlenceli zaman geçirebilirsiniz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim