Anlık Bildirim

Windows update, güncelleme uyarıları göstermeye başlıyor

Windows 10'lu PC sahipleri, Windows update'e eklenen yeni bir özellik sayesinde bilgisayarlarına gelecek güncellemelerle ilgili bilgi sahibi olabilecek. Detaylar haberimizde.

Windows update, güncelleme uyarıları göstermeye başlıyor Tam Boyutta Gör

Microsoft Windows 10 işletim sistemini güvenlik açıklarına karşı ve diğer geliştirmeler için güncel tutmak adına yoğun bir mesai harcıyor. Ancak şirketin yayınladığı güncellemeler bazen çözüm üretmek yerine mevcut problemleri daha da derinleştirebiliyor.

Güncellemeleri manuel olarak indirme seçeneği bir köşede dursa da Microsoft bu yöntemi uyumsuzluk sorunları gibi problemler yaşanabileceği gerekçesiyle pek tavsiye etmiyor.

Şirket, bilgisayarlarını manuel olarak güncellemeyi tercih etmeyen ve en son yayınlanan Mayıs 2019 güncellemesinin ne zaman otomatik olarak indirilmeye hazır olacağını merak eden kullanıcılar için ise bir bildirim yayınlamış durumda. Bildirimde aşağıdaki mesaj yer alıyor.

“Windows 10 Mayıs güncellemesi hazır durumda. Güncelleme uyumlu cihazlara yüklenebilir halde, ancak sizin cihazınız yükleme için henüz tam olarak hazır değil. Cihazınız hazır olduğunda, güncellemeye bu sayfadan ulaşabileceksiniz. Şu an için yapabileceğiniz başka bir şey bulunmuyor.”

Windows 10 Güncelleme Asistanı'nı kullananların alışkın olduğu bu tür bildirimleri artık Windows Update’te de görebilmenin ise sevindirici olduğunu söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim