Anlık Bildirim

Wooga, yeni Android ve iOS yapımları için kolları sıvadı


Facebook üzerinde Diamond Dash, Google+ üzerinde Monster World oyunlarıyla tanıdığımız sosyal oyun firması Wooga, mobil platformlara daha fazla ağırlık vermeye başladı.

Mobil platformlarda sosyal oyunlara artan bir ilginin olması firmayı da bu alana yatırım yapmaya itti. iOS için Diamond Dash oyununu yayınlayan Wooga, 20 milyon indirme sayısına ulaştı. Firma, Android için de kısa bir süre sonra oyununu yayınlayacak. iOS için ise Monster World oyunu yolda.

Diamond Dash oyununa Facebook hesapları ile giriş yapan kullanıcı oranı yüzde 64 civarında. Bu kullanıcıların oyun içi alışveriş oranı da diğer kullanıcılara göre 8 kat daha fazla.

Wooga, bu ilgi nedeniyle mobil platformlara daha fazla ağırlık verecek şekilde yeniden yapılanmaya gidiyor. 200 çalışanın yarısı mobil oyunlara odaklanmış durumda. Yıl sonunda çalışan sayısı 250'ye yükselecek. 

Wooga, yıl sonunda toplam oyun sayısını 12'ye çıkaracak. Ağırlıklı olarak Android ve iOS için olacak oyunların içinde Facebook'a özel yapımlar da olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim