Anlık Bildirim

XCOM: Enemy Within daha fazla uzaylı ile mobil mağazalardaki yerini aldı

XCOM: Enemy Within daha fazla uzaylı ile mobil mağazalardaki yerini aldı

PC ve konsolların beğenilen uzaylı avlama simülasyonu XCOM: Enemy Unknown'u mobil cihazlara getiren ve başarı kazanan 2K Games, bu kez XCOM: Enemy Within genişleme paketini bağımsız bir uygulama olarak indirmeye sundu.

Uzaylı işgaline uğramış bir dünyada geçen yapım, bu işgale karşı koymak için özel olarak yetiştirilen XCOM birliklerinin kontrollerini bu kez de mobil oyuncuların ellerine bırakıyor. Oyunda kontrol tek bir dokunuşla oluyor. 

Yeni oyunda orijinal genişleme paketindeki üs kurma, kaynak yönetimi, uydu fırlatma, silah araştırmaları yapma ve taktik tabanlı savaşlar yönetme gibi özellikler aynen devam ettirilmiş. Ancak ek olarak yeni haritalar, uzaylılar, silahlar, kabiliyetler eklenmiş. Örneğin askerlerin genetik olarak modifiye edilebilmesi, mekanize edilmiş siber giysiler, iki yeni uzaylı ırkı, EXALT düşman birliği, Meld enerji kaynağı bunlardan bazıları. Ayrıca XCOM merkezini savunduğunuz bir senaryo da mevcut. 

Birebir mücadeleler yapabildiğiniz çok oyunculu modda Google Play veya Game Center üzerinden karşılığınızı bulabiliyorsunuz. Oyun iOS için 28TL, Android için 29TL ve 2.8GB boyuta sahip.



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim