Anlık Bildirim

Sony bir numaralı rakibinin Xbox olmadığını açıkladı

Sony adına yeni oyun konsolları hakkında konuşan bir üst düzey yetkili, açıklamasında sürpriz bir şekilde asıl rakiplerinin Xbox olmadığını söyledi. Peki PlayStation kendine kimi rakip olarak görüyor?
Kısa süre önce daha üstün performans vadeden PS4 Pro ve ince tasarımıyla dikkat çeken PS4 Slim modellerini görücüye çıkaran Sony, diğer taraftan oyunseverler için güncel cihazlarda 200 TL indirim yapma kararı almıştı. En büyük rakibi Xbox ile sürekli karşı karşıya getirilen Japon üretici, Guardian’da yayınlanan röportajında aslında rekabet konusuna farklı bir pencereden baktığını dile getirdi.
Buna göre Sony Interactive Entertainment Başkan ve Global CEO'su Andrew House, konuşmasında asıl rakiplerinin Xbox olmadığını net şekilde ifade ediyor. Sony’nin PlayStation ile hedefinde PC platformunun olduğunu söyleyen House, bilgisayar oyuncularını kendi saflarına çekmek istediklerini belirtiyor.
Diğer taraftan kısa süre önce tanıtılan PlayStation 4'ün geçtiğimiz haziran ayında duyurulan Xbox Project Scorpio'ya rakip niteliğinde geliştirilmediğine de değinen yönetici, PlayStation’ı trendlere paralel olarak yeniden şekillendirdiklerini ve PC oyuncuları için daha cazip hale getirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10121 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, PS 4 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim