Anlık Bildirim

Xiaomi, 2014 yılında 61.12 milyon akıllı telefon sattığını açıkladı

Xiaomi, 2014 yılında 61.12 milyon akıllı telefon sattığını açıkladı
Çin'in yükselen cep telefonu firması Xiaomi geçtiğimiz ay değerinin 1.1 milyar dolar yükselterek 45 milyar dolara ulaştığını açıklamıştı. Şimdi ise şirket 2014 yılına ilişkin satış raporlarını açıkladı. 2012 yılında 7.2 milyon satış yapılırken 2013 yılında bu sayı 18.7 milyona taşınmıştı, şirket bu sene ise satışlarda yüksek bir sıçrayış yaparak 61.12 milyon akıllı telefon satışı gerçekleştirdiğini açıkladı.

Satışlardaki sıçramanın en büyük sebeplerinden birisi şirketin Çin dışında dünya pazarına açılması olarak görülüyor, bir diğer seçenek ise firmanın ürün yelpazesini genişleterek daha çok kullanıcıya hitap etmeye başlaması. 2015 yılı için 100 milyon telefon satışı hedefi belirleyen firma ayrıca bu yıl için yeni ülkelere de açılacağının müjdesini verdi. Şirketin daha önce açıkladığı hedeflerde Türkiye'de satış yapmak da bulunuyordu, bu açıklamalar ise hemen akıllara markanın yıl içerisinde Türkiye'de de satışa başlayabileceği ihtimalini getirdi.

Şirket yeni girdiği Hindistan pazarında 5 ayda 1 milyon satış barajını aştığını da açıkladı. Ancak patent davası nedeniyle satışlar bir dönem aksaklığa uğramıştı. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
767 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, satış rakamları
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim