Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 10, koronavirüs sebebiyle 13 Şubat'ta seyircisiz bir etkinlikle tanıtılacak

Xiaomi Mi 10'un ana vatanı Çin'deki lansmanı koronavirüs sebebiyle internet üzerinden gerçekleştirilecek. Şirket, global lansmanın ise 23 Şubat'ta Barselona'da düzenleneceğini açıkladı.
Çinli mobil teknoloji devi Xiaomi'nin amiral gemisi Mi serisinin en yeni ve en gelişmiş üyesi olan, aynı zamanda bu yılın en heyecanla beklenen cihazlarından bir tanesi olan Mi 10 için geri sayım başlamış durumda.
Bugün Xiaomi'nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre cihaz, 23 Şubat'ta Barselona'da düzenlenecek bir etkinlik ile global çapta lanse edilecek.
 
Ondan öncesinde Çin'de düzenlenecek olan resmi tanıtım etkinliği ise 13 Şubat'ta gerçekleştirilecek ve Xiaomi'nin geçmişteki tüm lansmanlarından farklı olarak seyircisiz bir etkinlik olacak ve internet üzerinden yayınlanacak.
Tahmin edilmesi pek de zor olmayan şekilde etkinliğin seyircisiz şekilde gerçekleştirilmesinin sebebi son günlerde tüm dünyanın gündemini hayli meşgul eden koronavirüs. Yakın geçmişte Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüs, mobil cihaz satışlarından, teknoloji dünyasının her yıl gerçekleştirilen önemli etkinliklerine kadar pek çok alanda Çinli üreticilerin zorluk yaşamalarına ve kuşkuyla karşılanmalarına sebep oluyor.

Tüm bunlar göze alındığında Xiaomi'den sonra birçok Çinli üreticinin tanıtım etkinliklerini internet üzerinden yapmaya ve büyük çaplı organizasyonlara internet üzerinden katılmaya başlaması oldukça olağan.
Mi 10'a geri dönecek olursak, 13 Şubat'ta Çin için lanse edilecek olan cihaz, ertesi gün yani 14 Şubat'ta yine ana vatanı Çin'de satışa sunulacak. 23 Şubat'taki global lansmandan sonra farklı bölgelerde ne zaman satışa sunulacağını ise henüz bilmiyoruz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim