Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 8 fiyatı ve varyantları sızdırıldı

31 Mayıs'ta tanıtılacak olan Xiaomi Mi 8'in fiyatı ve bazı özellikleri açığa çıktı. İki farklı model ile gelecek olan telefonun sunum görseli, bazı detayları gün yüzüne çıkardı.
31 Mayıs'ta tanıtılacak olan Xiaomi Mi 8'in fiyatı ve bazı özellikleri açığa çıktı. Weibo'da ortaya çıkan bir sunum görüntüsü Xiaomi Mi 8'in temel özelliklerini ve iki versiyonunun fiyatlandırılmasını ele verdi. 
6.01 inç çentikli OLED ekran ile geleceği görülen Xiaomi Mi 8, Snapdragon 845 platformu ve depolama kapasitesine göre değişiklik gösteren 6/8 GB kapasiteli RAM ile güçlendirilecek. Başlangıç modeli 64 GB depolama kapasitesine ve 6 GB RAM'a sahip olacak Mi 8'in 8 GB sistem belleğine sahip birkaç versiyonu daha olabilir. 3D yüz tanıma modülü ile donatılan Mi 8'de ekrana gömülü parmak izi tarayıcı da yer alacak. 
 
2x optik zoom desteğine sahip çift arka kamera kombinasyonu eşlik edecek olan Mi 8'de yapay zeka algoritmaları da kendine yer bulacak. Xiaomi Mi 8'in ortaya çıkan sunum görseline göre, 6 GB RAM + 64 GB depolama kapasitesine sahip modelin 439 dolar fiyat etiketine sahip olduğu görülürken, 8 GB RAM + 128 GB depolama kapasiteli model ise 502 dolara satın alınabilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16758 kez okundu.
27 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi mi 8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim