Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 8 kutusu ve ekran paneli sızdırıldı

Xiaomi'nin yakın zamanda tanıtılacak olan Mi serisi amiral gemisi telefonunun kutusu ve ekran paneli sızdırıldı. Mi 8 olarak adlandırılacak olan telefonun ekranına dair detaylar haberimizde.
Son birkaç gündür Xiaomi'nin yeni Mi serisi amiral gemisi telefonunun, şirketin sekizinci kuruluş yıl dönümü nedeniyle Mi 7 olarak değil de "Mi 8" şeklinde adlandırılacağına dair birtakım söylemler gündemde. Görünen o ki bu iddialar doğru, zira telefonun perakende satış kutusu üzerindeki "8" logosu cihazın Xiaomi Mi 8 olarak adlandırılacağını gösteriyor. 
Özellikleri ve fiyatı itibariyle "amiral gemisi katili" unvanını elinden bırakmak istemeyen Mi 8, Android tarafının en gelişmiş yüz tanıma modülü olmaya aday 3D Structured Light kamera sistemiyle birlikte gelecek. Buna ek olarak 6 inç boyutlarında çentikli IPS LCD ekran, Snapdragon 845 yonga seti, 64 GB ROM/6 GB RAM, 128 GB ROM/6 GB RAM ve 256 GB ROM/8 GB RAM'a sahip üç farklı versiyonla birlikte karşımıza çıkacak olan Mi 8; henüz doğrulanmamış olmakla birlikte 31 Mayıs'ta Çin'de düzenlenecek olan Shenzhen etkinliğinde tanıtılacak ve Haziran ayı itibariyle de satışa çıkacak. 

Xiaomi Mi 8 ekranı nasıl olacak?

Xiaomi Mi 8 kutusu ve ekran paneli sızdırıldı
 
Kenarları yuvarlatılmış çentikli ekran paneline sahip Xiaomi Mi 8, 18:9 oranına sahip 6 inç boyutlarında IPS LCD ekran ile birlikte gelecek. Ekranda yer alan çentik, 3D Structured Light adında yüz tanıma modülü ve çeşitli sensörler için ayrılan alan sebebiyle seleflerine nazaran geniş tutulurken, alt tarafta yer alan çerçeve de Mi 8'in ekranını eleştiri oklarının hedefi haline getirebilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11982 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi mi 8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim