Anlık Bildirim

Xiaomi Mi CC serisinin tanıtım tarihi resmen açıklandı

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin gençlere yönelik yeni akıllı telefon serisi önümüzdeki ay tanıtılıyor. Şirket Xiaomi Mi CC adını verdiği yeni telefon ailesinin lansman tarihini duyurdu.
Xiaomi sonunda yeni Mi CC serisinin önümüzdeki ay 2 Temmuz'da tanıtılacağını doğruladı. Çinli şirketin yaklaşan etkinlikte Mi CC9 ve Mi CC9e olmak üzere iki akıllı telefon tanıtacağı söyleniyor.
Geçtiğimiz günlerde Weibo'da Mi CC9e modeline ait olduğu iddia edilen bir görsel yayınlandı. Görünüşe bakılırsa telefon küçük değişiklikler dışında mevcut Mi 9 ile benzer bir tasarıma sahip olacak.

Gençlere yönelik olacak

Snapdragon 712 yonga seti ile güçlendirileceği söylenen cihazın 6.39 inçlik ekran ile gelmesi bekleniyor. Arka tarafında 48 megapiksel ana sensörün görev yaptığı üçlü kamera sistemi yer alacak. Ön tarafında ise 32 megapiksel selfie kamerası göreceğiz.
Mi CC9e, ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4.000 mAh kapasiteli pilinden alacak. Cihazdaki bataryanın gömülü olacağını belirtelim. Mi CC9'un ise Snapdragon 730 yonga seti ile piyasaya sürüleceği bildiriliyor. İşlemci haricinde geri kalan özellikleri benzer olacak.
Yeni CC serisi gençlere yönelik tasarım odaklı bir akıllı telefon serisi olacağı için Mi 9 veya Mi Mix serisi gibi güçlü özellikler sunması beklenmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim