Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Mix Alpha'nın bilançosu: 1.000 mühendis, 2 yıl, 70 milyon dolar

Sıra dışı tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Mi Mix Alpha'yı geliştirmek için 1.000 mühendis çalıştı. Çinli şirket akıllı telefon için 2 yıl ve 70 milyon dolar para harcadı.
Xiaomi dün düzenlediği basın etkinliğinde sıra dışı tasarımı ile dikkat çeken Mi Mix Alpha adlı telefonunu tanıttı. Sadece ön yüzü değil aynı zamanda arka tarafı da ekranla kaplı olan cihazın ekran-gövde oranı yüzde 180.6 olarak açıklandı.
Xiaomi'nin kurucusu ve CEO'su Lee Jun, Mi Mix Alpha'nın geliştirilmesine iki yıl önce başladıklarını söyledi. Tasarımı ile çığır açan bu konsept telefon için 1.000 mühendisin çalıştığı belirtiliyor. Ayrıca Çinli şirket cihaz için hatırı sayılır bir kaynak ayırdı.

Fiyat etiketi uçuk

Xiaomi, Mi Mix Alpha'yı ortaya çıkarmak için 500 milyon yuan (70 milyon dolar) para harcadı. Lei Jun buna ek olarak gelecekte şirketin araştırma ve geliştirmeye 1.5 milyar doların üzerinde yatırım yapacağını söyledi. Aralık ayında Çin'de satışa sunulacak olan Mi Mix Alpha'nın fiyat etiketi 2.800 dolar. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9159 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim