Anlık Bildirim

Xiaomi Mi7, Snapdragon 845 ile gelebilir

Xiaomi, bir sonraki amiral gemisi Mi7'de Snapdragon 845 yonga setini kullanabilir. Sızıntılar, Xiaomi'nin yonga setiyle ilgili bir sıkıntı yaşamamak için çalışmalar yürüttüğünü söylüyor.
Fiyat/performans telefonu deyince çoğumuzun aklına Xiaomi'nin akıllı telefonları gelir. Çinli firma Mi5 modeli ardından da Mi6 modelleriyle piyasadaki tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Şimdi de söylentiler Mi serisinin bir sonraki modeli olacak olan Mi7'nin Snapdragon 845 platformuyla birlikte geleceğini ve Xiaomi'nin, telefonu yonga setiyle ilgili herhangi bir üretim aksaması olmadan piyasaya sürebilmek için Qualcomm'un yeni nesil yonga setini optimize etme konusunda şirketle birlikte çalıştığı yönünde.
Hatırlayacağınız üzere Snapdragon 835'in ilk çıktığı zamanlarda birtakım tedarik sorunları yaşanmıştı. Hatta bazı firmalar amiral gemisi modellerinde Snapdragon 835 yonga setine yer verememişti. Xiaomi de böyle bir sorunla karşılaşmamak için Snapdragon 845'in Mi7 için optimize edilmesine yönelik çalışmalar yürütüyor. 
Xiaomi Mi7, Snapdragon 845 ile gelebilir
 
Sızıntıların devamına bakacak olursak Xiaomi Mi7 çerçevesiz bir OLED ekranla gelebilir. Şirket, yeni amiral gemisi olacak modeli Mi7'yi CES 2018 ya da MWC 2018 fuarında tanıtabilir. Cihazın diğer teknik detaylarına dair ise henüz bir bilgi yok. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12215 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
qualcomm, xiaomi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim