Anlık Bildirim

Xiaomi Redmi 7 Pro ortaya çıktı

Yeni Redmi 7 serisinin güçlü üyelerinden birisi olacak Redmi 7 Pro ortaya çıktı. Xiaomi yeni serisinde su damlası çentik tasarımına geçiş yapacak gibi görünüyor. Detaylar haberimizde.

Yaklaşık 6-7 aylık bir yenileme döngüsüne oturan Xiaomi’nin Redmi serisi için yedinci nesle geçiş zamanı geldi. Yavaş yavaş sertifika onaylarında ve görsel sızıntılarında Redmi 7 serisini görmeye başladık.

Xiaomi Redmi 7 Pro özellikleri

Kısa bir süre önce Çin haberleşme komisyonu onayından geçen Redmi 7 versiyonları gündeme gelmişti. Bu kez de Redmi 7 Pro modeline ait olduğu ifade edilen bir görsel internete sızdırıldı.

Redmi 5 serisinde 18:9 görüntü oranına geçiş yapan, Redmi 6 serisinde ise çentik tasarımını benimsemeye başlayan Xiaomi, Redmi 7 serisinde de su damlası çentik tasarımına geçiş yapacak gibi görünüyor.

Çentiği biraz daha küçülten firmanın böylece ekran-kasa oranını bir miktar daha arttırabildiği tahmin ediliyor. Bir değişiklik olmazsa Redmi 7, Redmi 7 Pro, Redmi Note 7 modellerinin tamamında su damlası çentik tasarımını görebiliriz.

Diğer taraftan çift arka kamera ve parmak izi okuyucu yine kesin olarak modelde yerini alacak. Donanım tarafında ise Snapdragon 632 yonga seti ve daha küçük bir batarya tahminleri yapılıyor. Yeni Redmi 7 serisi ya ay sonunda ya da gelecek ay ortalarına doğru piyasaya çıkmış olacaktır.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim