Anlık Bildirim

Xiaomi'nin ülkemizdeki resmi distribütörü Evofone dev bir çekiliş başlattı!

Xiaomi'nin ülkemizdeki resmi distribütörü Evofone, Instagram üzerinden takipçilerine Xiaomi ürünleri hediye ettiği dev bir çekiliş başlattı. Detaylar haberimizde.
Diğer pek çok pazar gibi ülkemiz pazarında da girdiği günden bugüne rekor büyümeye imza atan Çinli mobil teknoloji devi Xiaomi'nin ülkemizdeki distribütörlüğünü üstlenen isim EvofoneInstagram üzerinden Xiaomi severleri çok heyecanlandıracak dev bir çekiliş başlattı.
Mi Store Türkiye'nin resmi hesabı üzerinden paylaşılan çekilişin sonunda 3 kişi Redmi Note 5, 5 kişi Mi Band 3, 5 kişi 5.000 mAh'lik Powerbank ve 10 kişi Basic Kulaklık sahibi olacak.
Çekilişe katılmak için yapmanız gerekenler ise çok basit. İlk önce bu gönderiye girerek @mistoreturkiye ve @evofone hesaplarını takip etmeniz, daha sonra ise gönderiye 3 arkadaşınızı etiketleyerek yorum yapmanız gerekiyor. Daha fazla arkadaşınızı etiketleyerek daha fazla yorum atarsanız daha yüksek şans elde edebiliyorsunuz. 
12 Temmuz, yani dün itibariyle başlayan çekilişe katılımlar 21 Temmuz gecesine kadar devam edecek. Çekilişin sonuçlarının ne zaman açıklanacağını ise şu an için bilmiyoruz. Çekilişe katılan ve katılacak olan okurlarımıza bol şans diliyoruz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12437 kez okundu.
41 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, evofone ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim