Anlık Bildirim

Xiaomi'nin Black Shark oyuncu telefonu yeni görselle ortaya çıktı

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin oyuncu telefonuyla ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Yayınlanan yeni görsel cihazın Bluetooth oyun kontrolcüsüne sahip olacağını ortaya koymuş durumda.
Geçtiğimiz günlerde yaklaşan Black Shark oyuncu telefonunun bir eskizi sızdırılmış ve cihazın düz köşelere sahip olacağı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise yeni bir sızıntı sayesinde akıllı telefonun bir başka görüntüsüyle karşı karşıyayız. Ancak cihaz kısmen bir tür koruyucu kılıf içerisinde yer aldığı için tasarımı hakkında yorum yapmak biraz zor.
Sızan fotoğrafa bakılırsa Black Shark'ın çıkarılabilir Bluetooth oyun kontrolcüsü de olacak. Bununla birlikte görebildiğimiz kadarıyla cihazın arka tarafında flaş ünitesi ile birlikte çift kamera yer alıyor. Ayrıca bu kısımda herhangi bir parmak izi sensörünün olmaması da ön tarafta olabileceğinin bir göstergesi. Hatta bazı kaynaklar cihazda ekrana gömülü bir parmak izi sensörü olacağını söylüyor.

Black Shark ne zaman tanıtılacak?

Xiaomi tarafından finanse edilen Black Shark Technologies, ilk oyun odaklı akıllı telefonunu 13 Nisan'da lanse edecek. Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti, 8 GB RAM ve OLED ekran gibi özelliklerle gelmesi beklenen cihazın 120 Hz ekran tazeleme hızı sunacağı da gelen haberler arasında. Lansman tarihine çok az bir süre kaldığı için akıllı telefonla ilgili tüm detayları öğrenebilmemiz için çok fazla beklememiz gerekmeyecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5998 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim