Anlık Bildirim

Xperia Tablet Z, Finlandiyalı bir perakendecide ortaya çıktı

Xperia Tablet Z, Finlandiyalı bir perakendecide ortaya çıktı

Sony'nin Xperia Z modelinden sonra benzer tasarım konsepti içerisinde ikinci adımı olan Xperia Tablet Z tablet modeli, Japonya pazarı için duyurulmuştu. 

10.1 inçlik tablet pazarı için 6.9mm kalınlığı ile en ince model olarak tanıtılan Xperia Tablet Z modeli 1920 x 1200 piksel çözünürlükte ekran, daha canlı ve kaliteli görüntüler için Mobile Bravia Engine 2 desteği, 1.5GHz saat hızına sahip Snapdragon S4 APQ8064 4 çekirdekli işlemci, Adreno 320 grafik birimi, WiFi, Bluetooth, 8.1MP çözünürlükte Exmor R kamera, NFC, LTE, microSD girişi, S-Force sanal surround ses teknolojisi, su ve toz geçirmezlik, Android 4.1 işletim sistemi, 6000mAh batarya şeklinde özelliklere sahip.

Sony tarafından resmi bir açıklama gelmezken, Finlandiyalı bir perakendeci modelin ön siparişine başladı. Ön sipariş için belirlenen fiyat ise 799 Avro seviyesinde. Ülkemiz için baktığımızda 2000TL-2200TL aralığında seyredeceğini söylemek yanlış olmaz.

Modelin en iyi ihtimalle MWC 2013 fuarında boy gösterdikten sonra satışa başlaması bekleniyor. Ön sipariş sayfasında da belirli bir tarih aralığı verilmemesi bu ihtimali kuvvetlendiriyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1160 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim