Anlık Bildirim

Xyo projesi diğer platformlardaki beğendiğiniz uygulamaların benzerini Lumia cihazınıza getiriyor


 Android veya iOS işletim sisteminden Windows Phone cihazlarına geçenler için en büyük sorun, en çok kullandıkları uygulamaları bulamamak oluyor. 

Berlin kaynaklı Xyologic girişimi, Nokia ile uluslararası uygulama arama ortaklığı yaptıklarını ve Lumia cihaz sahiplerine, iOS ve Android platformunda beğendikleri uygulamaların benzerlerini sunmaya başlayacaklarını duyurdu.

Xyologic, hali hazırda iOS, Android ve Windows Phone işletim sistemlerine ait sayısız önemli uygulama ile bilgileri veritabanına kaydederek, bir nevi alternatif uygulama mağazası gibi hizmet sunuyor. Girişim, bu tecrübesini şimdi Lumia sahipleri için kullanacak.

Xyo adıyla sunulan bu platformda, iOS veya Android işletim sisteminde hoşunuza giden uygulamalayı, bulunduğunuz bölgeye göre girdikten sonra, karşınıza alternatif yapımlar geliyor. Windows Phone 8 işletim sistemi için de uyumlu yapımların gösterildiği sonuç listesinde, indirme için QR kodları da bulunuyor.

Ortaklığın amacı sık kullandıkları uygulamaları Windows Phone platformunda bulamayacağını düşünen kullanıcıların bu önyargısını kırmak. Nokia ilerleyen zamanlarda Windows Phone PC ve Mac yazılımları için de uluslararası uygulama arama sağlayıcısı olaran Xyo'ya yer verecek. Böylece diğer platformlardan Lumia cihazlarına geçiş kolaylaşacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1092 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, nokia lumia
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim