Anlık Bildirim

Yandex tarayıcısı indirmeye sunuldu

Arama motoru pazarında iddialı olmaya çalışan ve bölgesel anlamda lider konumda olan firmalar, kullanıcı sayısını artırmak için internet tarayıcı segmentine daha fazla yatırım yapmaya başladı. Bing-Internet Explorer, Google-Chrome, Baidu-Baidu Browser eşleşmelerinin yanına bu kez de Yandex eklendi.

Türkçe dahil 9 dile destek veren Yandex.Browser internet tarayıcısı indirmeye sunuldu. Chromium açık kaynak kodlarının üzerine inşa edilen Yandex tarayıcısı, farklı özelliklerle kullanıcıları cezbetmeye çalışacak.

Sade tasarım, favori sitelerinizi widget'lara atayabileceğiniz Tableau hızlı başlangıç sayfası, adres çubuğunda anlık arama önerileri sunan Smartbox, web sayfalarının Yandex güvenlik yazılımı ile kontrol edilmesi, hemşehrisi Kaspersky tarafından indirilen dosyaların taranması, önceki tarayıcıdaki tüm ayarların ve sık kullanılanların aktarılabilmesi; Yandex tarayıcının sunduğu özelliklerden bazıları.

Uygulama mağazasını da devreye sokan Yandex, internet tarayıcısı ile önemli bir adım daha atmış oldu. Mobil platformlarda Opera ile entegre özel bir sürüm kullanan Yandex'in, kendi mobil tarayıcısını geliştirmesi sürpriz olmayacaktır. Yandex tarayıcıyı kaynak linkinden edinebilirsiniz.
Yandex tarayıcısı indirmeye sunuldu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6836 kez okundu.
36 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yandex.browser, uygulama haber ve yandex
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim