Anlık Bildirim

Yeni MacBook Pro, Ekim ayında tanıtılabilir

Apple’ın Sierra sürümü ile birlikte adı macOS olarak anılan işletim sistemini kullanacak yeni MacBook Pro’lar ile ilgili önemli iddialar var. Söylentilere göre Apple Ekim ayında bir etkinlik düzenleye

Yeni MacBook Pro, Ekim ayında tanıtılabilir Tam Boyutta Gör

Yeni iPhone 7 ve ikinci seri Apple Watch sonrasında Apple tarafında beklenen en önemli ürünlerin başında yenilenen Mac ailesi geliyor. Özellikle MacBook Pro’nun güncellenmiş bir versiyonunun gelişi noktasında ciddi bir beklenti var.

Gelen son bilgilere göreyse Apple, yeni MacBook Pro’yu Ekim ayında tanıtacak. Sektör kaynaklarına dayandırılan söylemlere göre Apple özellikle yeni Mac sürümünde bu odakta düzenlemeler yapacak. Hali hazırda kullanımda olan macOS sürümü 10.12 Sierra. Bu versiyona bir güncelleme olarak gelecek olan macOS 10.12.1 Sierrra’da yenilenen donanıma ilişkin entegrasyonlar olacak.

Yeni MacBook Pro, Ekim ayında tanıtılabilir
 
2016 MacBook Pro'ya ait olduğu iddia edilen sızıntılardan biri

Touch ID ve OLED Ekran 

İşletim sistemini yeni donanımlar için hazırlayan Apple’ın MacBook Pro sürümünü de iPhone’larda ve iPad’lerde olduğu gibi parmak izi okuyucu Touch ID ile destekleyebilir. Ayrıca ekran parlaklığı, ses açma kısma gibi tuşların bulunduğu alanın yerini dokunmatik özellikli bir OLED ekranın alacağı da konuşulanlar arasında.

Donanım tarafında Apple’ın Intel Skylake’teki sorunlar nedeni ile yeni Caby Lake platformunu beklediği söyleniyordu. İşlemci tarafında Intel Core i5-7Y54 ve Core i7-7Y75 serisine yer verilmesi kuvvetle muhtemel ancak asıl çarpıcı konu GPU tarafında. Apple’ın 15inç ve üzeri ekran boyutuna sahip MacBook’larında AMD’nin Polaris mimarisini tercih edebileceği belirtiliyor.

Yeni nesil MacBook Pro’lar, MacBook Air’lar, Mac Mini’ler hatta iMac’ler için ilerleyen günlerde daha somut bilgilerin ortaya çıkacağını tahmin ediyoruz. macOS 10.12.2 Sierra güncellemesinin de bu cihazlar için çıkarılacağını ön görebiliriz. Cihazlar Kasım ayında satışa sunulabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim