Anlık Bildirim

Yeni Nintendo 3DS XL sahipleri şarj cihazını bulma problemi yaşıyor

Yeni Nintendo 3DS XL sahipleri şarj cihazını bulma problemi yaşıyor
ABD'de ve Avrupa'da cuma günü satışa çıkacak yeni Nintendo 3DS XL versiyonunun kutu içeriğinde şarj cihazını barındırmıyor olması bazı kullanıcılar için problem yaratacak gibi gözüküyor. Eski Nintendo cihaz sahipleri bu cihazların adaptörlerini kullanabilecekken ilk defa Nintendo alacak kullanıcıların ise şarj cihazlarını ekstradan temin etmeleri gerekiyor.
Ancak kullanıcılar şarj cihazını temin etmek istediklerinde bazı problemler yaşanıyor. Amazon gibi büyük satış sitelerinde stokları bulunmayan şarj cihazının resmi olmayan kopyaları Ebay gibi kullanıcıların satış yapabildiği sitelerden temin edilebiliyor. Nintendo'nun kendi satış sitesinde 9.95 dolarlık fiyata bulunabilen şarj aletinin büyük satış sitelerinin stoklarında bulunmaması da resmi yollarla satın almak isteyen kullanıcıların Nintendo sisteminde yoğunluk yaratmasına sebep oluyor. Şimdilik Nintendo dışında hiç bir satıcıda stok bulunmadığı ancak bu problemin aşılması için diğer büyük satıcılara stok gönderilmesi gerektiği söyleniyor.

Yeni konsola sahip olacak kullanıcıların Nintendo şarj cihazı bulunmuyorsa konsolu satın almadan önce şarj cihazını sipariş etmeleri gerekecek. Aksi takdirde kullanıcılar pili tükenen konsolu şarj cihazı temin edene kadar kullanamayacaklar. Yeni Nintendo 3DS XL 199.99 dolarlık fiyat etiketine sahip.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4292 kez okundu.
7 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yeni, nintendo ve şarj
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim