Anlık Bildirim

 

Yeni Nissan Leaf modeli halka açık alanda ilk defa görüntülendi. Üzerindeki detayların belli olmaması adına neredeyse tamamen kamufle edilmiş olan otomobil, daha önceden paylaşılan ve Nissan’ın etkilendiği konseptle yapılan karşılaştırmaya göre birkaç ciddi tasarım değişikliğine sahip.
Tasarımın ve fotoğrafın karşılaştırılmasında göze çarpan ilk nokta ön farlardaki “V” şeklindeki ızgaralar. Tasarımda var olmayan bu detay, görünüşe göre otomobilin farlarına yapılan yorumlar nedeniyle Nissan tarafından eklenmiş. Bir diğer detay ise ön kısımdaki hava kanallarının olmaması. Kamuflaj nedeniyle kanalların nereye kaydırıldığı görülemiyor.
Tasarımının yanı sıra otomobilin 60 kWh kapasiteli bataryaya sahip olacağı ve tek seferde 320 Km yol katedebileceği tahmin ediliyor.

Yeni Nissan Leaf ilk defa görüntülendi Tam Boyutta Gör
 

Otomobilin tasarımını tam olarak ne zaman göreceğimiz bilinmiyor ancak Nissan, bu ayın başında düzenlenen Geneva Motor Show’da yeni Leaf’in Eylül ayında tanıtılacağını ve yılın sonuna doğru teslimatların başlayacağını doğrulamıştı. Bu nedenle yakın zamanda otomobilin yeni tasarımını göreceğimiz düşünülüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim