Anlık Bildirim

Yeni Nokia telefonlar 25 Şubat'ta düzenlenecek etkinlikte tanıtılacak

HMD Global, Şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresi'nden hemen önce gerçekleştireceği tanıtım etkinliğinin davetiyelerini göndermeye başladı. Yeni Nokia'lar 25 Şubat'ta sahneye çıkacak.
HMD Global, 2018 Mobil Dünya Kongresi'nin (MWC) başlamasından hemen önce 25 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirmeyi planladığı açılış etkinliğinin davetiyelerini göndermeye başladı. Etkinlik, Barcelona Çağdaş Sanatlar Müzesi'nde 16:00 - 17:00 saatleri arasında gerçekleşecek. Davetiyelerin üzerinde aynı zamanda etkinliğe katılmak isteyenler için koltuk rezervasyonu yaptırabilecekleri bağlantılar da yer alıyor.
HMD Global davetiye üzerinde o gün tanıtılacak ürünlere yer vermemiş olsa da yayınlanan poster, etkinliğin Nokia marka telefonların geri dönüş hikayesinin bir sonraki bölümüne şahit olacağımızı ortaya koyuyor. Şirketin kullandığı ifadelere bakılırsa Nokia'nın bir sonraki amiral gemisi sahneye çıkacak. Yani muhtemelen uzun süredir dedikoduları dolaşan Nokia 9 ile tanışacağız. HMD Global yetkilisi baş ürün sorumlusu Juho Sarvikas, Perşembe günü paylaştığı bir tweet'te şirketin MWC 2018 için önemli bir planı olduğunu ima etti.

Yeni Nokia telefonlar sahneye çıkıyor

HMD Global'in amiral gemisi Nokia 9'un yanı sıra Android Oreo (Go Edition) tabanlı Nokia 1 ve Nokia 3310 4G modellerini tanıtması bekleniyor.  Bunun dışında zaten Çin'de resmiyet kazanmış Nokia 6 (2018) modeli küresel pazara sunulabilir. Yine aynı şekilde Çin'e özel Nokia 7'nin de diğer ülkelere gelebileceği konuşuluyor.
Teknoloji devi geçen yılki MWC 2017'de Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 ve yeniden tasarlanan Nokia 3310 da dahil olmak üzere bir dizi akıllı telefon tanıtmıştı. Davetiye Nokia'nın etkinlikte yeni bir akıllı ev ürünü lanse edebileceğini de gösteriyor. Tüm detayları öğrenebilmemiz için yaklaşık bir ay beklememiz gerekecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4937 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, nokia ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim