Anlık Bildirim

Yeni bir OnePlus cihazı benchmark skorlarında ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde OnePlus 3 modeli üzerine yaptığı çalışmalarıyla adından söz ettiğimiz OnePlus firması bu kez de daha ufak ekranlı bir modelle gündeme geldi, modelin detayları haberimizde...

Yeni bir OnePlus cihazı benchmark skorlarında ortaya çıktı
 
Firmaya ait isimsiz bir modelin yer aldığı GFXBench testinde modelin detaylarına bakacak olursak; Snapdragon 810 çipseti ve 4GB belleğin bulunduğu telefonda 12MP ve 5MP'lik kameralar yer alıyor. Bu detaylarıyla telefonun Snapdragon 820'li modelleri göreceğimiz 2016 yılı açısından donanım olarak geride kaldığını söyleyebiliriz. Modelin 4,6" boyutta Full HD ekrana sahip olması ve donanım benzerliği de aynı zamanda cihazın OnePlus 2'nin mini modeli olarak piyasaya sürülebileceği iddialarını dile getirtiyor.
 Daha önce OnePlus X modeliyle ufak boyutlu telefon pazarına adımını atan OnePlus, bu modelle yine ufak boyutlu ancak yüksek donanım özelliklerine sahip bir telefonla o pazarda yerini kesinleştirmeyi amaçlıyor olabilir. Telefona dair yeni detayları ilerleyen günlerde sitemizden takip edebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3760 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oneplus, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim