Anlık Bildirim

Yeni iPhone 7 sızıntısı büyük bir kamera ve kaybolan anten çizgilerini gösteriyor

Apple tarafından Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 7'nin yeni görüntüleri sızdırıldı. Yayınlanan teknik çizimler daha büyük bir kamera ve yeniden tasarlanan anten çizgilerini gösteriyor.
Apple'ın Mart ayı içerisinde küçük ekranlı bir iPhone modeli tanıtması bekleniyor ve daha sonra muhtemelen Eylül ayında iPhone 7 ortaya çıkacak. İki akıllı telefon için de birçok detay sızdırılmıştı ancak Nowhereelse.fr iPhone 7'nin arka kısmını gösteren yeni görüntüler yayınladı. Akıllı telefonun kasasını ortaya koyan teknik çizimler daha büyük bir kamera lensi ve yeniden tasarlanmış anten çizgilerini gösteriyor.
İlk bakışta telefonun arka yüzündeki yatay anten çizgilerinin tamamen yok olduğunu görüyoruz. Apple, daha ince görünümlü olması beklenen yeni iPhone modelinde anten çizgilerini gizlemenin bir yolunu bulmuş gibi görünüyor. Yakından bakıldığında ise görüntüler iPhone 7 kamerasının değiştiğini ortaya koyuyor. Büyük kamera boşluğu önemli bir yükseltmeye işaret ediyor olabilir fakat daha önce söylendiği gibi herhangi bir çift kamera belirtisi yok. Bu yönde beklentisi olanlar hayal kırıklığına uğrayabilir ancak bu görüntü 4.7 inçlik bir iPhone 7'yi gösteriyor. Çift kamera sisteminin 5,5 inç iPhone 7 Plus ya da potansiyel iPhone 7 Pro varyantına özel olması bekleniyor.
Kaynağa göre, sızan görüntülerde olmasa bile telefonun kasası mevcut modellere kıyasla daha ince bir yapıya sahip. NoWhereElse tarafından yayınlanan taslaklar ciddiye alınmalı mı? Kesinlikle evet. Site editörü, Steve Hemmerstoffer, 2014 yılında iPhone 6 ve Galaxy S6, 2015 yılında ise iPhone 6S ve Galaxy S7 teknik çizimlerini ilk olarak ortaya çıkaran isim olmuştu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15535 kez okundu.
30 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
çizim, iphone 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim