Anlık Bildirim

Yeni nesil Xbox oyun konsolu 2020'de gelebilir

Xbox'ın patronu Phil Spencer, E3 2018 sunumu sırasında bir sonraki Xbox konsolu üzerinde çalıştıklarını doğrulamıştı. Şirketin yeni nesil oyun konsolu 2020'de piyasaya sürülebilir.
Microsoft'un Xbox bölümünün patronu Phil Spencer, şirketin E3 2018 sunumu sırasında donanım ekibinin bir sonraki Xbox oyun konsolu üzerinde çalıştığını açıkladı. Şirketin gelecek nesil konsol planları hakkında resmi ağızdan duyduğumuz ilk açıklamanın ardından yayınlanan yeni bir rapor, Microsoft'un bir sonraki Xbox oyun konsolunun 2020'de piyasaya sürüleceğini gösteriyor.
Raporda, Microsoft’un yeni nesil Xbox konsolunun 2020’de çıkacağı belirtilirken, şirketin Scarlett kod adı altında bir dizi yeni cihaz geliştirdiği belirtiliyor. Aslına bakılırsa Spencer'ın E3 sunumunda şirketin “bir sonraki Xbox konsollarının mimarisini derinleştirdiğini” söylemesi, şirketin 2020 için üretim hattında birden fazla cihaz olabileceğinin sinyalini vermişti.

Chromecast benzeri bir akış cihazı gelebilir

Yayınlanan raporda, söz konusu cihazların ne olduğu ayrıntılı olarak açıklanmıyor ancak şirket zaten bir oyun akış hizmeti başlatmayı planladığı için bunların arasında muhtemelen akış cihazları da yer alacak. Yani Microsoft bir kez daha bu alanda şansını denemeye karar vermiş gibi görünüyor.
Şirketin geride bıraktığımız 2016 yılında, kullanıcıların evlerindeki ikinci bir televizyondan Xbox One oyunlarına erişmelerini sağlayacak Chromecast benzeri bir cihaz çıkarması bekleniyordu. Ancak Microsoft projeyi iptal ettiği için bahsi geçen bu cihaz hiç gün ışığı göremedi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4013 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox, oyun konsolu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim