Anlık Bildirim

Yenileneceği iddia edilen PlayStation 3'ün görselleri internete sızdırıldı


Herkes yeni nesil PlayStation'ın ne zaman çıkış yapacağını merak ederken ayın başında ortaya çıkan, Amerikan Federal İletişim Komisyonuna Sony tarafından yapılan başvuru yeni bir PlayStation 3 modelinin çıkabileceğini işaret ediyordu. Yeni bir PlayStation 3 modelinin gelme ihtimalini kuvvetlendiren bir kanıtta Brezilya'dan gelmiş durumda.

Brezilya'da yayın yapan teknoloji sitesi Tecnoblog, Brezilya Telekomünikasyon Birimi Anatel'e yapılmış olan ürün başvurusunda yer alan fotoğrafları yayınladı. Fotoğraflarda Sony PlayStation 3 markası taşıyan, bombeli bir üst bölüme sahip olan ve yuva girişli bir sürücü barındırmayan konsol karşımıza çıkıyor. Ayrıca cihazın üst kısmında yer alan ayrık yapıda disk yuvasının üst bölümde yer aldığı ihtimalini de güçlendiriyor. Anatel'in kayıtlarına bakıldığında Sony tarafından yazılmış bir bildirimin varlığı da dikkat çekiyor. Bu bildirimin içeriğine bakıldığında, ürün bilgisinin ve ürünler gerçekten piyasaya çıkıncaya kadar açık verilmemesi talebinde bulunduğu belirtiliyor. Bildirimde üç farklı modelin varlığı belirtilirken, bu modellerin kodları: CECH- 4011A, CECH- 4011B ve CECH- 4011C şeklinde sıralanıyor. Fotoğrafları yayınlayan siteye göre bu kodlar 160GB, 250GB ve 500GB'lık kapasiteli modelleri temsil ediyor olabilir. 

Henüz dedikodu niteliğinde olan bu bilgilere göre Sony emektar oyun konsoluna veda etmeden önce son bir şans vermek istiyor olabilir. Kesin bir bilgi olmasa da bu modellerin yakın bir zamanda duyurulacağı tahmin ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6902 kez okundu.
28 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PlayStation, ps3 ve sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim