Anlık Bildirim

Yılın en iyi akıllı saatleri

2015 yılının gözde teknolojik oyuncakları arasında yer alan akıllı saatler artık geleneksel saat formuna daha fazla yakınlaşmaya başladı. Gelin şimdi içlerinden en iyilerini beraber seçelim.
Akıllı saatler dünyasında son birkaç yıldır ilgi çekici bir hareketlilik söz konusu. Özellikle Apple Watch’un oyuna dahil olmasıyla estetik görünüm çok daha fazla önem kazanmaya başladı. Teknoloji dünyasının dev isimleri kendi akıllı saatlerini pazara sunmak adına adeta birbiri ile yarışır halde.

2015 yılında özellikle yuvarlak ekrana sahip modeller önemli oranda ilgi uyandırmayı başarmıştı. Saatlerin Android Wear platformuna bağlı kalmayışı ise işin bir başka farklı boyutu. Yazının devamında bir anket bulacaksınız. Anketten favori akıllı saatini oylayarak yılın en iyisine gelin şimdi hep birlikte karar verelim. Ankette bu senenin en iyisi dediğiniz akıllı saat mevcut değilse yorumlardan ileterek favori seçimizi ileterek listeye dahil olmasını sağlayabilirsiniz.

Samsung Gear S2
https://www.donanimhaber.com/cep-tel-aksesuarlari/haberleri/Samsung-Gear-S2-Classic--inceleme-videosu-Akilli-saat-devri-asil-simdi-basliyor.htm

Huawei Watch

https://www.donanimhaber.com/zamazingo/haberleri/Huawei-Watch-akilli-saat-video-on-inceleme-Tasarimi-ve-donanimiyla-iddiali-akilli-saat.htm

LG Watch Urbane

https://www.donanimhaber.com/cep-tel-aksesuarlari/haberleri/MWC-2015-LG-Watch-Urbane--Urbane-LTE.htm

Yılın en iyi akıllı saatleri Oy Ver 722 kişi oy verdi. Sonuçları Göster  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7555 kez okundu.
22 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
pebble, pebble time round ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim