Anlık Bildirim

YoCam ile sudan korkmadan "vlog" kaydı

Vlog çekimleri için güzel bir kamera arıyorsanız Kickstarter'da aradığı desteği bulan YoCam dikkatinizi çekebilir. Boyutlarıyla beğeni toplayan ürünün tüm detayları haberimizde.
Özellikle YouTube'un etkisiyle son dönemde çok büyük bir "Vlog" yani "video blog" furyası interneti sarmış durumda. Kişiler bu tarz çekimler için her zaman taşıyabilecekleri çözümler ararken, Kickstarter'ın yeni konuğu YoCam teknik özellikleriyle güçlü bir çözüm oluşturuyor.
Site üzerinde Mofily tarafından başlatılan ve konulan 80 bin dolar hedefi geçmeyi başaran YoCam, ufak boyutlarına rağmen tam 2.7K çözünürlükte 140 derece görüş açısına sahip saniyede 30 kare videolar ve 8MP fotoğraflar çekebiliyor. Rakiplerinden özellikle HDR yani yüksek dinamik aralığa sahip kayıt desteğiyle ayrılan kamera, Bluetooth ya da WiFi teknolojileri üzerinden hem kontrol edilebiliyor hem de akıllı telefonlara görüntü aktarımı yapabiliyor.
IP68 sertifikası ile 6 metre derinliğe kadar su altında kullanılabilen YoCam, dahili olarak görüntü sabitleme yapabiliyor ve 55 gramlık ağırlığıyla istenilen her noktaya rahatlıkla konumlandırılabiliyor. Bu açından "çok yönlü" yanı oldukça güçlü olan ürün, aksiyon kamerası, vlog kamerası ya da araç içi kamerası olarak rahatlıkla kullanılabiliyor. Kamera ilginç olarak yardımcı aparatlar yardımıyla köpeklerin üzerine dahil takılabiliyor.
Özel akıllı telefon uygulamasıyla çekilen görüntüleri hızlı şekilde sosyal ağlara atabilen ya da fotoğraflardan ilginç kolajlar hazırlayabilen ürün, siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle elde edilebiliyor. 2016 Mart ayında dağıtma çıkacak ürüne sahip olmak için yapılması gereken en az bağış ise 149$ seviyesinde.
YoCam hakkında hazırlanan tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz. 
YoCam ile sudan korkmadan 'vlog' kaydı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim