Anlık Bildirim

YouTube Rewind 2018, platformun en beğenilmeyen videosu oldu

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan YouTube Rewind 2018 videosu Justin Bieber’ın Baby klibini geride bırakarak platform üzerindeki en beğenilmeyen video olmayı başardı.
YouTube Rewind 2018, en beğenilmeyen video oldu Tam Boyutta Gör

YouTube her sene sonunda platformda popüler olan videoların, yıla damgasını vurmuş olayların özeti niteliğinde “Rewind” videosu paylaşıyor. 2018’in videosu ise geçtiğimiz haftalarda paylaşıldı. İçerisinde YouTube Türkiye içerik üreticilerinden Enes Batur’a da yer verilmişti. Görünen o ki kullanıcılar bu senenin Rewind videosundan memnun değiller.

Justin Bieber'ı geride bıraktı

Justin Bieber’ın Baby klibinin 9.8 milyon dislike ile elinde tuttuğu en beğenilmeyen video unvanı artık YouTube Rewind 2018’e ait. Video paylaşılalı sadece on gün olmasına rağmen şimdiden 10 milyon beğenmeme sayısına ulaştı. Altına gelen yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla kullanıcılar videonun yıl içerisinde yaşanan büyük olayları yansıtmadığını düşünüyor. Örneğin yurt dışında gündemi uzun süre meşgul eden Logan Paul ve KSI isimli YouTube içerik üreticilerinin boks maçı video içerisinde yer almıyor. Ayrıca 75 milyon abone sayısıyla platformun en büyük kanalı olan PewDiePie’ın olmaması kullanıcıları sinirlendirmiş. Sürekli yapılan Fortnite göndermeleri de önemli bir etken.

YouTube’un gün geçtikçe içerik üreticilerinden uzaklaştığı yorumlarından çokça söz edilmiş. Her ne kadar Logan Paul ve PewDiePie gibi isimlerin iyi davranışlar sergilediği düşünülmese de Twitch yayıncısı Ninja’nın videoda bulunup, bu isimlerin bulunmaması insanların videoyu garip karşılamasına sebep olmuş.

Tüm bu gelişmeler ile YouTube Rewind 2018 platformun en beğenilmeyen videosu oldu. YouTube üzerindeki en beğenilmeyen ilk 5 video ise şu şekilde;

  1. YouTube Rewind 2018 – YouTube  Spotlight – 10.09 milyon
  2. Baby – Justin Bieber – 9.89 milyon
  3. It’s Everyday Bro – Jake Paul – 4.05 milyon
  4. Call of Duty: Infinite Warfare Reveal Trailer – Call of Duty – 3.78 milyon
  5. Can this video get 1 million dislikes? – PewDiePie – 3.76 milyon
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9958 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
youtube, beğenmeme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim