YouTube, içerik oluşturucuların herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan masaüstünden canlı yayın yapmalarını sağlayacak yeni bir özellik duyurdu. Artık Youtuber'lar ana sayfanın sağ üst köşesindeki "Canlı Yayını Başlat" düğmesine tıklayarak canlı yayın başlatabilecekler.
Şirket şu an için ek bir yapılandırmanın gerekmediğini söylüyor. İlk olarak Google Chrome'a gelen bu yeni özellik zaman içinde diğer tarayıcılara da eklenecek. Masaüstü veya dizüstü bilgisayarlardan birkaç tıklamayla canlı yayın yapılabilmesi şüphesiz ki Twitter'ın Periscope uygulaması, Facebook Live ve Twitch gibi rakiplerinin karşısında YouTube'un elini güçlendirecek.
Akıllı telefonlar için de önemli bir gelişme var
YouTube, ayrıca telefonunuzun kamera uygulaması üzerinden doğrudan canlı yayın yapma imkanı sunmayı da planlıyor. Önümüzdeki birkaç ay içinde Asus, LG, Motorola, Nokia ve Samsung marka telefonlarının kamera uygulamalarından canlı yayın başlatılabilecek. Şirketin amacı bu özelliği yeni YouTube Mobile Live derin bağlantısı üzerinden yıl boyunca daha fazla cihaz üreticisine sunmak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.