Anlık Bildirim

Youtube, Eylül ayında kanalların tam abone sayısını göstermeyi durduracak

Popüler video platformu Youtube, sosyal medya platformlarından aşina olduğumuz yeni bir uygulamaya geçiyor. Yapılan açıklamaya göre artık kanalların abone sayıları tam olarak gösterilmeyecek.
Youtube geçtiğimiz aylarda duyurduğu bir uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Şirket platformda yer alan kanalların abone sayısını tam olarak göstermeyecek ve belirlenen rakama yuvarlayacak.

Baskıyı azaltması hedefleniyor

Örneğin bir kanalın 111.018 abonesi varsa, kullanıcılar artık kanal 112.000 aboneye ulaşana kadar 111K olarak bildirilen abone sayısını görecekler. Bu durum Yotube API hizmetlerini kullananlar için de geçerli olacak. Buna ek olarak, platformdaki içerik oluşturucuları ve kanal sahipleri ise tam abone sayılarını kontrol panellerinden görebilecekler.
Youtube geçtiğimiz aylarda bu tür bir güncelleme yapacağını açıklamıştı. Şirket bunun sebebini ise kullanıcıların abone sayısına odaklanmalarını azaltmak ve daha az baskı yaşamalarına yardımcı olabilmek olarak gösteriyor. Bazı kullanıcılar ve kanal sahipleri buna tepki göstermiş olsalar da, değişikliklerin Eylül ayından itibaren kademeli olarak yapılacağı belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim