Anlık Bildirim

Youtube’un Gece Modu Android cihazlara gelmeye başladı

Web sürümün ve IOS'un ardından Youtube'un Android sürümüne de gece modu geldi. Şu an için az sayıda kullanıcı tarafından erişilebilen özelliğin gelecek günlerde tüm cihazlara gelmesi bekleniyor.
Geçtiğimiz Mart ayında ilk olarak web sürümüne koyu tema(gece modu) özelliğini getiren YouTube, bu güncellemenin kısa süre zarfında mobil cihazlara da geleceğini ve Android’ten önce IOS’ta kullanıma açılacağını duyurmuştu. IOS'un ardından nihayet Android’e de gece modu geldi.
Youtube’un gece modunun Android’e geldiğine dair henüz kesin bir açıklaması yok ancak bazı Youtube kullanıcıları modun YouTube uygulamalarına otomatik olarak geldiğini söylüyor ve ekran görüntüleri paylaşıyorlar.

Çektiği ekran görüntülerini yükleyen reddit kullanıcısı, Google Pixel 2 kullandığını, Premium Youtube kullanıcısı olmadığını ve karanlık modun cihazında etkin olduğunu belirtse de güncellemenin hangi kriterlere göre, hangi cihazlarda kullanılabildiği henüz belli değil. 
Youtube’un Gece Modu Android cihazlara gelmeye başladı
 

Gece modunun bu hafta Android kullanıcılarına sunulmaya başlandığı ancak bu aşamalı bir dağıtım olduğundan dolayı tüm cihazlara ulaşmasının biraz zaman alacağı düşünülüyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim