Anlık Bildirim

Youtube'a Keşfet özelliği geliyor

Youtube, "Keşfet" özelliği üzerinde çalıştığını duyurdu. Şu an için test aşamasında olan güncelleme, ilerleyen günlerde tüm Youtube kullanıcılarıyla buluşacak.
YouTube, mobil kullanıcılarının platformda gezinirken yeni kanalları ve videoları keşfedebilmeleri için uygulamaya Keşfet butonu ekleyeceğini duyurdu. Şu an için yalnızca IOS kullanıcılarının %1'lik kesimiyle test edilecek güncelleme, ilerleyen günlerde tüm kullanıcılarla buluşacak.
Keşfet sekmesinde kullanıcılar daha önce izledikleri videolara benzer videolara ulaşabilecek ve Youtube ana sayfasında karşılaştıklarından daha detaylı içeriklerle karşılaşabilecekler. Instagram’daki keşfet butonunun tıpatıp aynısı olan bu sekme, Youtube’un alt menüsünde yer alacak.
YouTube’un Ürün Yönetimi Direktörü ve Creator Insider kanalının sahibi Tom Leung’un açıklamalarına göre, “Keşfet butonu, kullanıcıların daha önce karşılaşmadıkları farklı içeriklere, videolara ve kanallara ulaşabilmesini sağlayacak ve zamanla kullanıcının isteğine göre şekillenecek."
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim