Anlık Bildirim

Zombi temalı Kill Me Again: Infectors indirmeye sunuldu

Renk eşleme türünü aksiyon ile birleştiren oyunların sayısı ve kalitesi her geçen gün artmaya başlıyor. Pixelcube'nin merakla beklenen oyunu Kill Me Again : Infectors bunlardan birisi. 

Zombi temalı oyunda renk eşleştirme yaparak karakterinizi zombileri yere sermesine yardımcı oluyorsunuz. Aksiyon oyunları tarzında animasyonlara ve grafiklere sahip olan oyun neredeyse renk eşleme türünü unutturacak kadar yoğun bir biçimde bu özelliklerini ön plana çıkarabiliyor. 

Hit Woman veya Advanced Soldier karakterinden birisini seçerek başladığınız oyunda sıra tabanlı değil gerçek zamanlı mücadeleler olduğu için hızlı stratejiler geliştirmeniz gerekiyor. Özellikle boss mücadelelerinde sistem zorlayıcı olabiliyor. Bu aşamada çeşitli güçlendirmelere başvurabiliyorsunuz. 

Oyunda silahlarınızı ve karakterlerinizi geliştirerek daha güçlü hale getiriyor ve gelişmiş zombilere karşı hayatta kalmasını sağlıyorsunuz. Bölümler ilerledikçe zombi istilasının arkasındaki nedenler de yavaş yavaş ortaya çıkıyor ve bu nedenleri yok etme şansı doğuyor. Sağlam bir internet bağlantısı ve ek dosyalar gerektiren oyun ücretsiz olarak sunuluyor. 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim