Anlık Bildirim

A101 marketlerin sahibi katılım bankası kuruyor

A101 marketler ile adını duyuran Aydın Holding, TOM Katılım Bankası için bankacılık lisansı aldı. Dijital olarak faaliyet gösterecek banka TOM Digital altyapısını kullanacak. 

A101 Tam Boyutta Gör

Perakende gıda marketi olarak başladığı faaliyetlerine bir süre sonra gündelik kullanım eşyaları ve uygun fiyatlı teknoloji ürünlerini ekleyen A101 marketler, sattığı lüks teknelerle gündeme gelmişti. Şimdi ise bir dijital katılım bankası kuruluyor.

TOM Katılım Bankası nedir?

A101, English Home ve Memorial Hastaneleri gibi büyük zincirlerin sahibi olan Aydın Holding, 2020 yılında TOM Digital girişimini kurmuştu. Herkese mikro kredi ve elektronik para hizmeti gibi amaçları olan TOM Digital ayrıca TOM Pay ve TOM Finansman şirketleri ile de birlikte çalışıyor.

TOM Katılım Bankası temelinde TOM Digital teknolojileri yer alacak. 1.5 milyar sermayeli dijital katılım bankası muhtemelen A101 üzerinden tüketiciye ulaşacak. Zira lüks tekneler, telefonlar, bilgisayarlar ve televizyonlar için mikro kredi olanaklarını yakın dönemde A101 mağazalarında görme şansımız olabilir. Böylece tüketiciler mağazadan çıkmadan kredi işlemlerini de halletmiş olacaklar.

Sadece ürün kredisi değil ihtiyaç kredisi de sağlayacak olan TOM Katılım ayrıca TOM Pay ile yine A101 ve diğer zincir şirketlerde elektronik ödeme sistemlerini de entegre edecektir. İlerleyen aylarda TOM Katılım ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olacağız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 2 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15825 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
a101, Teknoloji Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim