Anlık Bildirim

Activision 2023'te Call of Duty çıkmayacak iddialarını yalanladı

Geçtiğimiz günlerde Bloomberg'de çıkan haberlerin ardından Activision resmi bir açıklama yaparak 2023 yılında da Call of Duty çıkacağını söyledi.                

Activision 2023'te Call of Duty çıkmayacak iddilarını yalanladı Tam Boyutta Gör

Activision'ın en popüler oyun serilerinden biri olan Call of Duty'den geçtiğimiz günlerde enteresan bir haber gelmişti. Bloomberg'de yayınlanan habere göre 2023 yılında yeni bir Call of Duty çıkmayacaktı ancak Activision'dan resmi açıklama geldi.

Activision Yalanladı

Geçtiğimiz saatlerde açıklama yapan Activision, 2023 yılında Call of Duty çıkmayacak haberlerini yayınladı. Yapılan açıklama tam olarak şöyle: "Bu yıl, gelecek yıl ve sonrası için heyecan verici, özel ve oynaması ücretsiz Call of Duty oyunlarına dair planlarımız var. Konuya dair basında yer alan ve aksini iddia eden haberler asılsızdır. Süreç içerisinde planlarımıza dair daha fazla ayrıntı paylaşmak için sabırsızlanıyoruz."

Bu yılın sonunda yeni bir Modern Warfare oyunu geleceği biliniyor. Ancak önümüzdeki yıl ana oyunun ne olacağı bilinmiyor ki yapılan açıklama da aslında ana oyunla ilgili bir detay vermiyor. Yani önümüzdeki yıl ana Call of Duty oyunu dışında bir Call of Duty oyunu görebileceğimizi gösteriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim