Anlık Bildirim

Activision Blizzard tüm oyun serilerini mobile getirmek istiyor

Activision Blizzard, Call of Duty: Mobile'ın başarısının ardından mobil oyun sektörünü büyük bir fırsat olarak görüyor. İlerde daha fazla Activision Blizzard oyunu mobile gelecek.

Activision Blizzard tüm oyun serilerini mobile getirmek istiyor Tam Boyutta Gör

Call of Duty ve Diablo serisi ile tanınan ancak şu sıralar çok daha farklı olaylar ile tanınan Activision Blizzard, mobil oyun sektöründe artık daha fazla olacak gibi.

Geçtiğimiz saatlerde düzenlenen bir Activision Blizzard yatırımcılar toplantısında Activision Blizzard başkanı Daniel Alegre, şirketin gelecekteki mobil oyun planlarından bahsetti. Geçtiğimiz yıl yayınlanan ve ilk yılında 300 milyon indirmeyi geçen Call of Duty: Mobile'ın başarısının ardından, Activision Blizzard daha fazla mobil oyun yapmak istiyor. Hatta Daniel Alegre'nin dediğine göre tüm serilerini zamanla mobile getirmek istiyorlar.

Activision Blizzard'ın geçtiğimiz yıllarda duyurduğu mobil oyun Diablo: Immortal'dan sonra şirket büyük bir tepki çekmişti ancak görünen o ki Call of Duty: Mobile'ın yakaladığı başarı şirketin tüm tepkileri unutmasını sağlamış. Diablo: Immortal ile ilgili hala net bir çıkış tarihi yok ancak geliştirilmeye devam ettiği biliniyor. iOS ve Android cihazlar için çıkış yapacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim