Anlık Bildirim

Adata SSD'den yüksek performansıyla yeni SD Express kartını tanıttı

Adata, SD kart piyasasını kızıştıracak yeni SD Express kartını tanıttı. Yeni kart, SATA SSD'lere kıyasla 1,5 kat daha fazla hız sunacak ve oldukça dayanıklı geliyor.

Adata'nın SSD performansı sunacak yeni SD kartını tanıttı Tam Boyutta Gör

Kameralarda ve dizüstü bilgisayarlarda kullanılan SD kart teknolojisini daha çok geliştirecek SD Express kartlar, yüksek okuma ve yazma hızları sunacak. Yeni SD Express kartını tanıtan Adata, hafıza kartı piyasasını kızıştıracak gibi görünüyor.

SSD performansı SD kartlara geliyor

Premier Extreme SDXC SD 7.0 ismini taşıyan yeni kart, 800 MB/sn okuma ve 700 MB/sn yazma hızlarına ulaşabiliyor. Bununla beraber SATA SSD’den yaklaşık 1,5 kat, mevcut SD kartlara oranla yaklaşık 2,7 ile 9 kat daha hızlı çalışıyor. PCIe Express ve NVMe standartlarını SD kart gövdeleri ile birleştiren şirket, SD Express ve microSD Express 7.0'ın, yaklaşık 1.0 GBps hızlara ulaşabileceğini söylüyor.

256 GB ile 512 GB depolama seçeneği ile sunacak yeni kart, UHS-I cihazlarıyla geriye dönük uyumlu olacak ve V30 Video Hız Sınıfına sahip olacak. Ayrıca su, darbe, röntgen ışınlarına, statik elektriğe, yüksek ve düşük sıcaklıklara karşı koruma ve ömür boyu garanti ile satışa sunulacak. Adata'nın, performansı ile büyük fark yaratacak Premier Extreme SDXC SD 7.0 kartını önümüzdeki yıl piyasaya sürmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim