Anlık Bildirim

Adobe Premiere Pro, M1 işlemcili Mac'lerde yerel destek sunuyor

Adobe, popüler video düzenleme uygulaması Premiere Pro'nun Temmuz ayı güncellemesiyle birlikte Apple Silicon Mac'ler için yerel destek sunmaya başladığını duyurdu.

Adobe Premiere Pro, Apple Silicon Mac'lerde yerel destek sunuyor Tam Boyutta Gör

Adobe, Media Encoder, Character Animator ve Premiere Pro için Apple Silicon Mac'lerde yerel destek sunmaya başladı. Şirket, M1 işlemcili Mac'ler için yerel destekle Premiere Pro'nun, Intel tabanlı Mac'lerden yaklaşık %80 daha hızlı çalıştığını söyledi.

Adobe Premiere Pro, M1 Mac'lerde yerel destek sunuyor

Temmuz ayı güncellemelerinin bir parçası olarak M1 işlemcili Mac'lerde yerel destek sunmaya başlayan Adobe Premiere Pro ayrıca Speech to Text özelliğini de kazandı. Şirkete göre bu özellik, içerik oluşturuculara altyazılı videoları yeni standartları haline getirmeleri için ihtiyaç duydukları tüm araçları sağlayacak.

Adobe'nin blog gönderisinde: "Premiere Pro ve Adobe video uygulamaları, editörlerin ve içerik oluşturucuların tempolu bir dünyaya hızlı ayak uydurabilmeleri için en yeni Mac donanımlarından yararlanmalarını sağlar. Mac'te yerel M1 desteğiyle Premiere Pro, karşılaştırılabilir Intel tabanlı Mac'lerden yaklaşık %80 daha hızlı çalışır." ifadelerine yer verildi.

Temmuz sürümü Premiere Pro ile birlikte Media Encoder ve Character Animator için M1 desteği getiriyor. Merak edilen After Effects ise bu yıl genel beta sürümünde destek sunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim