Anlık Bildirim

Sevilen strateji oyunu Age of Empires’ın mobil versiyonu geliyor: Return to Empire

Oyun dünyasının en sevilen strateji oyunlarından birisi olan Age of Empires’ın, Return to Empire isimli bir mobil versiyonu geliyor. Ancak Avrupa’daki oyuncular biraz bekleyecek gibi duruyor.

Age of Empires’ın mobil versiyonu Return to Empire duyuruldu Tam Boyutta Gör

Günümüzde strateji oyunu dendiği zaman şüphesiz akla gelen ilk isimlerden birisi Age of Empires. Uzun yıllardır devam eden efsanevi seri başka bir isimle mobil sürümüne kavuşuyor.

Return to Empire (Age of Empires Mobile), Tencent’in 2021 yılı için düzenlediği yıllık oyun konferansında ortaya çıktı. Ancak oyun dünyasının tanınan ve güvenilir ismi analist Daniel Ahmad’ın yaptığı paylaşım ile oyun, dikkatleri üzerine çekti.

Return to Empire

Verilen bilgilere oyunu Tencent'in Timi Studios'u geliştiriyor. Kendileri daha öncesinde CoD Mobile ve Pokemon Unite gibi oyunlarla tanınıyor. Stüdyo, Age of Empires IP’sini mobil cihazlara getirebilmek için şu anda Xbox Game Studios ve Subsidiary World's Edge ile birlikte çalışıyor.

Her ne kadar tüm bu haberler güzel olsa da şu an için yalnızca Çin’deki oyuncular için güzel olduğunu belirtmekte fayda var. Oyunun çıkış tarihi belli olmasa da oyun çıkışında yalnızca Çin’de erişilebilir olacak. Markanın büyüklüğünü düşündüğümüzde global olarak da çıkış yapacağını düşünebiliriz ancak bunun için biraz bekleyeceğiz gibi duruyor. Oyun için paylaşılan videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Return to Empire Fragman

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19333 kez okundu.
22 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
age of empires, Return to Empire ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim