Anlık Bildirim

AirPods Max için ilk kılıf aksesuarı geldi

AirPods Max Shield Case kılıf aksesuarı tüm kulaklığınızı kapsayacak şekilde tasarlanmış. Geniş iç hacimde bir örgü cep de yer alıyor. Yine ultra düşük düç modu destekleniyor.

AirPods Max için ilk kılıf aksesuarı geldi Tam Boyutta Gör

Apple’ın en pahalı kulaklığı durumundaki AirPods Max için ilk aksesuarlar gelmeye başladı. Haliyle kulaklığın aksesuarları da fiyat açısından geri kalmıyor. WaterField Design ilk aksesuarı üreten firma oldu.

AirPods Max Shield Case özellikleri ve fiyatı

AirPods Max Shield Case adındaki aksesuar akıllı kılıfın yerini alıyor. Deri kaplama tüm kulaklığı içine alacak şekilde tasarlanmış. Peluş iç kısım ise kulaklık parçalarının birbirine sürtmemesi için iki kanat barındırıyor.

Dış kısmında kablolarınızı taşımak için su geçirmez küçük bir cep de düşünülmüş. Ayrıca iç kısımda da örgü bir mini cep yer alıyor. Kılıfa isterseniz kulaklıklarınızı akıllı kılıfı ile de koyabiliyorsunuz. İç hacim buna göre ayarlanmış. Sadece kulaklığı koyarsanız yine ultra güç modu aktif oluyor.

AirPods Max kulaklığınızı tamamen korumak için geliştirilen AirPods Max Shield Case akıllı kılıf için 100$ fiyat etiketi belirlenmiş. Satışlar ise Apple mağazalarında başlamış durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim